Smykkesten og Fritid I/S

Smykkesten-LOGO

Smykkesten og Fritid I/S er flyttet til gågaden i Frederiksværk (Nørregade 18B)! Men der er stadig smykker med mere hos GeoArt.

Smykkesten og Fritid I/S byder stadig på et bredt sortiment indenfor stenslibning og smykkematerialer. Perler, låse, tråd, læder oma. Vi får jævnligt nye varer hjem og har hundredevis af forskellige sten- og glasperlestrenge på lager. Se vores facebook side og netbutik for et udvalg af vores smykkematerialer. Som noget nyt har vi i butikken i Frederiksværk også et bredt udvalg af garn.

Udover vores butik óg netbutik er Smykkesten og Fritid I/S også arrangør af Stenmessen København, Danmarks (Nordens?) største sten- og smykkemesse med mange danske og udenlandske udstillere. Messen afholdes hvert år 2. weekend i september, i Gladsaxe Hallerne på Vandtårnsvej 55 i Gladsaxe.  Man kan læse mere på messens hjemmeside: Stenmessen København eller besøge messens facebook side her: facebook.com/stenmessen

IMG_7906IMG_7734

IMG_7728

Vi forsøger er altid billigst i Danmark med stenslibemaskiner og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores fokus har fra start været på at tilbyde stenslibemaskiner i prisklasser hvor alle kan være med.

Smykkesten og Fritid I/S sælger også stenslibemaskiner og tilbehør til skoler, fritidshjem, børnehaver, SFO’er og lignende. Der kan betales via EAN nr. i netbutikken og i butikken, det kræver ingen godkendelse/oprettelse.

Med venlig hilsen
Smykkesten og Fritid I/S – cvr 34386641
Nørregade 18b 3300 Frederiksværk
www.stenogfritid.dk (netbutik)
og www.facebook.com/smykkestenogfritid

Comments are closed.